Verzenden & retourneren

Verzendkosten Nederland
Bij bestellingen onder de €100,00 wordt er €5,95 verzendkosten berekend.
Bestellingen vanaf €100,00 zijn verzendkosten vrij.

Verzendkosten België
Bij bestellingen onder de €125,00 wordt er €7,95 verzendkosten berekend.
Bestellingen vanaf €125,00 zijn verzendkosten vrij.

Verzendkosten Duitsland
Bij bestellingen onder de €125,00 wordt er €7,95 verzendkosten berekend.
Bestellingen vanaf €125,00 zijn verzendkosten vrij.

Je bestelling afhalen of ruilen in Klazienaveen
Woon je in de omgeving van Klazienaveen of ben je toevallig bij ons in de buurt? Dan is het ook mogelijk je bestelling af te halen, retourneren of eventueel te ruilen. Neem dan wel eerst even contact met ons op om geschikte dag en tijd te bespreken. Dan weten we zeker dat we elkaar niet mislopen.

Verzending & levering
Wij doen ons best om binnen 1á2 dagen de bestelling in te pakken en bij PostNL af te leveren. Bij normale dienstregeling van de PostNL zal de bestelling dan de volgende dag al geleverd worden.

Retourneren
De kosten van het retourneren zijn voor eigen rekening. Je bent vrij om te kiezen met welk postbedrijf je het pakketje retour wilt sturen naar ons. Meld eerst je retour aan via info@suusfashion.nl

  • ARTIKELEN UIT DE SALE KUNNEN NIET WORDEN GERETOURNEERD !
  • De artikelen moeten in de originele staat zijn en/of verpakking zijn,  inclusief prijskaartje.
  • De artikelen mogen niet zijn gedragen/gebruikt of ruiken naar eten, lichaamsgeuren, sigaretten of wasmiddel.
  • De artikelen mogen niet zijn gewassen, wij geven geen garantie op kleding na het wassen, omdat wij niet kunnen controleren of het artikel op de juiste manier gewassen is.

Retourneren kan binnen 14 dagen. Uw bestelling dient dan binnen 14 dagen bij ons retour te zijn.  Retourperiode gaat in op de dag van ontvangst. Na afloop van dit termijn kan de koop niet meer ontbonden worden en is deze definitief. Het is van belang dat u tijdens de bedenktijd netjes omgaat met het product en de verpakking.  U kunt het product in de originele verpakking en met retourformulier terugsturen. Nadat je retour hier ontvangen is storten we het bedrag binnen enkele dagen terug. 

Uitzonderingen retourneren
Retouren worden geaccepteerd mits in originele onbeschadigde staat, vrij van (rook)geuren en ongedragen zijn. SuusFashion behoudt zich ten alle tijden het recht voor retouren te weigeren.

Winkelwagen
Scroll naar boven